Få opfyldt fodbolddrømmen på Madsby Pige Cup

Igen i år kan du og dit fodboldhold gå på scenen foran Gjensidige Drømmelegat-juryen og præsentere jeres fodbolddrøm. Så er det måske jer, der er blandt de heldige, som får drømmen opfyldt.

Det er helt op til jer hvad I vil søge om – kun fantasien sætter grænser. De fleste legater har dog en værdi mellem 2500 – 15000 kroner. På Drømmelegatets Facebook-side kan I se masser af eksempler på hvad andre hold har søgt om. Sidste år uddelte vi otte legater i forbindelse med Madsby Pige Cup. Se hvilke legater der er uddelt gennem tiden her.

For at få en plads på scenen, så skal I tilmelde jer nedenfor. Her skal I fortælle hvem I er og vælge hvornår I helst vil på scenen. Tjek derfor jeres kampprogram grundigt, så I ikke vælger et tidspunkt hvor I skal spille kamp. En præsentation må max vare tre minutter, og jo bedre I har forberedt jer, jo større er chancen for at juryen vælger at give et legat til netop jeres hold.

Der er et begrænset antal pladser på scenen, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Derfor opfordrer vi til at I tilmelder jer hurtigst muligt.
Sidste frist er 23. maj.

    Kontaktperson