Hvem har tidligere modtaget Drømmelegater?

Vi har siden 2020 uddelt næsten 100 små og større legater til fodboldpiger i hele Danmark. Her kan du se nogle eksempler. For flere eksempler kan du følge os på Facebook, Instagram og TikTok.

Arrangementer og udflugter

”Fodbold handler om meget mere end sportslige resultater. Fodbold skal også flytte grænser og bygge nye venskaber.

Det beviste 22 U15-piger fra Køge BK da de tilbage i oktober tog turen over Øresundsbroen til en træningslejr hos Hammenhögs IF ved Ystad.

For pigerne havde det længe været en drøm at komme afsted på en træningslejr i udlandet, og derfor havde de søgt Gjensidige Drømmelegat for at få busturen finansieret.

Pigerne havde en fantastisk weekend med masser af fodboldspil og nye kammeratskaber. Der blev endda også tid til en padelturnering.

Gode venskaber skal holdes ved lige. Derfor er det allerede aftalt at Hammenhögs IF kommer på returvisit hos Køge BK til foråret 2022.”

En ekstra håndsrækning

Det kræver et ekstra stort drive at gå til fodbold, når man bor i et område hvor pigefodbold ikke er særlig udbredt. Det stopper dog ikke Sofia i at forfølge hendes mål, og med Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat har hun fået en ekstra håndsrækning

Af Susan Blindbæk Vestergård, Kvindeliga-ansvarlig hos Gjensidige

LÆS ARTIKLEN HER

Tøj og udstyr

Pigefodbolden blomstrer på Fyn, og I Aarup Boldklub er det ingen undtagelse. Her har man opbygget et stærkt U9/U10 pigehold, som er kendetegnet ved et fantastisk sammenhold på og udenfor banen.

Pigerne er stolte over at være en del af holdet, så de havde ønsket sig træningstrøjer med Aarup Pigefodbold trykt på ryggen, som de kunne vise frem til deres kammerater i skolen. Håbet er nemlig at endnu flere piger får lyst til at blive en del af holdet.

I fredags kunne vi så endelig overraske pigerne med deres nye fine trøjer. Behøves vi at sige, at det fik det helt store smil frem?