Gjensidige Forsikring, A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, er ansvarlig for Drømmeshoppen.

Drømmelegatet er en donation fra Gjensidige Forsikring til unge pige- og kvindefodboldspillere. Når du ansøger om et Drømmelegat, og er så heldig at modtage legatet, så er donationen bundet til dét som du har ansøgt om. Donationen kan derfor ikke ombyttes til kontanter eller ændres til noget andet, end dét der er ansøgt om via Drømmeshoppen.

Ved et Drømmelegat, der bliver øremærket til udstyr eller tøj, så vil forsendelsen blive håndteret af Sport 24.

Overrækkelsen af DrømmeLegatet aftales individuelt med hver modtager. Modtager af DrømmeLegatet er forpligtet til at deltage i eventuel officiel overrækkelse, hvor der vil blive taget billeder og video. Gjensidige forbeholder sig retten til at bruge dette materiale til dokumentation og markedsføring af DrømmeLegatet. Det gælder blandt andet sociale medier og PR.

Såfremt overrækkelsen ikke kan ske personlig, så vil DrømmeLegatet blive sendt pr. post eller mail til DrømmeLegatmodtageren. Gjensidige afholder omkostninger i forbindelse med forsendelsen. Hvis forsendelsen ikke afhentes eller tages i brug inden den givne tidsfrist, så anses den som tabt.

DrømmeLegatet kan også i visse tilfælde blive overrakt personligt.

Når du ansøger om Drømmelegatet, så accepterer du Gjensidiges persondatapolitik samt vilkår.

DrømmeLegatet bliver uddelt 3-4 gange årligt. Puljen med alle ansøgningerne bliver tømt og nulstillet efter hver ansøgningsrunde. Du kan ansøge om Drømmelegatet flere gange pr. ansøgningsrunde, bemærk dog at det ikke er med til at øge dine chancer.

Ansøgningsfrister fremgår på Drømmeshoppen, og bliver annonceret på DrømmeLegatets sociale medier.

Du kan ikke ansøge om Drømmelegatet på Facebook, Instagram, TikTok hvor Gjensidige DrømmeLegat er repræsenteret.

Drømmelegatsmodtageren får direkte svar om donationen via mail.

Ansøgere der desværre ikke modtager Drømmelegatet i en ansøgningsrunde, får også svar via mail.

For at ansøge om Drømmelegatet skal du være fyldt 18 år og bo i Danmark. Hvis du gerne vil søge, og du er under 18 år, så skal du udfylde ansøgningen sammen med én forælder eller værge.

Når du ansøger om Drømmelegatet, så bekræfter du, at du har læst og forstået ovenstående vilkår.

Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata i vores persondatapolitik her.

Spørgsmål vedrørende Drømmelegatet sendes til Susan.Blindbak.VesterGaard@gjensidige.dk

 

Hvordan håndterer I mine persondata?

Gjensidige, A C Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR: 33 25 92 47(herefter ” Gjensidige “) behandler som dataansvarlig de personoplysninger som fremgår ved ansøgningen på Drømmeshoppen med henblik på at kunne administrere og vurdere din ansøgning om Drømmelegatet. Formålet med behandlingen er, at vi skal kunne vurdere, hvem der skal tildeles Drømmelegatet.

Gjensidige behandler dine personoplysninger ud fra den legitime interesse i at kunne administrere uddelingen af legatet, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f).

Personoplysninger modtaget i forbindelse med ansøgning om legatet vil blive opbevaret af Gjensidige, indtil ansøgningsrunden er afsluttet, eller hvis du meddeler Gjensidige, at du ikke længere ønsker ansøge legatet. Dette kan du gøre ved at kontakte os hvorefter vi sletter dataindholdet fra din ansøgning via Drømmeshoppen.

Dine personoplysninger vil blive videregivet til vores samarbejdspartnere i Drømmekomitéen (DBU samt udvalgte spillere fra Gjensidige Kvindeliga) i forbindelse med vurdering af, hvem vi skal uddele legatet til og kan dertil blive videregivet til tredjeparter, der leverer IT-ydelser til Gjensidige (eksempelvis i relation til hosting og dokumenthåndtering).

Se mere om vores privatlivspolitik her.