Gode råd til et aktivt liv

Har dit barn en ulykkesforsikring?

Med vores børneulykkesforsikring i Gjensidige er dit barn dækket 24 timer i døgnet – også i vuggestue, børnehave og i skolen. Modsat hvad mange tror, så er børn ikke dækket af institutioners ulykkesforsikring, når de er i daginstitution eller i skole. Kommunerne må nemlig ikke forsikre børnene med en kollektiv forsikring.

Gjensidiges børneulykkesforsikring dækker også al sport, også ekstrem sport. Så dit barn kan frit dyrke fodbold, men også skisport, klatring, ridning eller karate, uden du behøver at tilkøbe ekstra dækning.

Link til produktsiden: https://www.gjensidige.dk/boerneulykkesforsikring

Er du godt sikret til et aktivt liv?

Vores krop er skabt til bevægelse, men alligevel er det er ikke altid helt ufarligt at dyrke sport. Mange har svært ved at kende forskel på en sundhedsforsikring, en sygesikring og en ulykkesforsikring, men det kan godt svare sig at bruge 10 minutter på at lære dem at kende.

Link til artikel: https://www.gjensidige.dk/godt-forberedt/min-sundhed/aktivt-liv

Sådan håndterer og forebygger du ensomhed

Mange danskere er ensomme, og især blandt landets unge er følelsen af ensomhed meget udbredt. Er du selv ensom eller er du forælder til en ung fodboldspiller, der føler sig ensom, så får du her vores bedste råd til, hvordan du kan håndtere ensomheden.

Link til artikel: https://www.gjensidige.dk/godt-forberedt/min-sundhed/ensomhed