Om Drømmelegatet

Hvorfor blev Drømmelegatet til?

Gjensidige har siden 2019 været stolt hoved- og navnesponsor for den bedste danske fodboldrække for kvinder – Gjensidige Kvindeliga. Ligaens mission er at inspirere piger til at drømme, og som den største sponsor vil vi naturligvis gerne bakke op om denne mission og gøre drømmene mulige.

Derfor stiftede vi i 2020 Gjensidige Drømmelegat, som er et legat, der kan søges af alle danske fodboldpiger i alderen 8 – 21 år, og der kan søges om præcis det, der skal til for at fodbolddrømmen kan blive opfyldt. Det kan være alt fra nyt spillertøj og udstyr til udflugter og mentaltræningsforløb. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser.

Formålet med legatet er at bidrage til at skabe lige vilkår for piger og drenge fodbold, samt at styrke de vigtige fysiske fællesskaber omkring fodbolden for derigennem at forebygge mistrivsel blandt unge piger og kvinder. Vi drømmer nemlig om et sundt og godt fodboldliv for alle.

Siden 2020 har vi uddelt næsten 100 små og større legater til pigefodboldspillere i hele Danmark. På vores sociale medier kan du se mange eksempler på den forskel Drømmelegatet har gjort for pigefodbolden rundt om i Danmark.